Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτοί είναι οι δύο όμιλοι της Α’ κατηγορίας Φθιώτιδας για τη νέα περίοδο


Τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας για να αποφασίσουν αν θα γίνει αναδιάρθρωση στη μεγάλη τοπική κατηγορία, από την ερχόμενη περίοδο.
Όπως αναμενόταν, μετά την… χαλαρή διάταξη της φετινής προκήρυξης, τα σωματεία κατά πλειοψηφία (με ψήφους 12-6) έδωσαν το ΟΚ για τη δημιουργία δύο ομίλων από την περίοδο 2017-2018.
Αυτό σημαίνει ότι οι αγώνες μπαράζ των δευτεραθλητών της Β’ κατηγορίας, έγιναν για να γίνουν, αφού θα ανέβουν εκτός του Αγ. Σεραφείμ, τόσο ο Άγ. Γεώργιος όσο και η Θύελλα Μεγ. Βρύσης.
Παράλληλα αναμένεται να ανέβουν τόσο οι τριταθλητές όσο και οι τετραθλητές των ομίλων της Β΄ κατηγορίας, ώστε να δημιουργηθούν δύο όμιλοι, οι οποίοι μάλλον θα έχουν διαφορετικό αριθμό ομάδων, αφού διαφορετικά θα πρέπει να πάνε στον Λοκρικό όμιλο δύο ομάδες από τον κάμπο της Λαμίας, με πιο πιθανές το Νέο Κρίκελλο και τη Δόξα Μοσχοχωρίου 2011, ώστε οι δύο όμιλοι να έχουν τον ίδιο αριθμό σωματείων.
Δηλαδή εκτός από τις 18 ομάδες που βρίσκονται ήδη στη νέα Α’ κατηγορία, θα κληθούν να ανέβουν και τα ακόλουθα σωματεία: Ρεγκίνι, Παρνασσός Αμφίκλειας (1ος), Θύελλα Μεγ. Βρύσης, Νίκη Αγ. Παρασκευής, Πελασγιακός (2ος), Κεραυνός Αγ. Γεωργίου, Μεξιατικός, Φραντζή (3ος).
Σε μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Φθιώτιδας έχουν ασκηθεί πιέσεις να παραμείνουν στην Α’ κατηγορία ο Μώλος και τα Καλύβια, όμως αυτό δεν φαίνεται εφικτό λόγω του ΚΑΠ και της προκήρυξης.
Σε περίπτωση που κάποιες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή στην Α’ κατηγορία, ίσως η Ένωση να καλύψει το κενό από τους πενταθλητές των ομίλων της Β’ (Ελατειακός, Βαθύκοιλο, Τσούκα).
Όλα αυτά όμως πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, ώστε οι ομάδες να ξέρουν για ποια κατηγορία θα κάνουν τον προγραμματισμό τους.
Με μια ανεπίσημη ματιά οι δύο όμιλοι αναμένεται να έχουν την ακόλουθη μορφή
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (15;)
ΣΤΥΛΙΔΑ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
Η.Ρ.Α. ΛΑΜΙΑΣ
ΟΜΒΡΙΑΚΗ
ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (;)
ΕΧΙΝΑΙΟΙ
ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 2011 (;)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ
ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ
ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ
ΦΡΑΝΤΖΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  (11;)
ΚΑΛΑΠΟΔΙ
ΑΤΑΛΑΝΤΗ
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
ΚΗΦΙΣΣΟΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΡΕΓΚΙΝΙ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
 efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)