Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Επιμελητηρίου Φθιώτιδας συμμετέχει στην 82η ΔΕΘ»


Πρόσκληση στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην ΔΕΘ απευθύνει το ΕΒΕ Φθιώτιδας το οποίο συμμετέχει και παραχωρεί δωρεάν χώρο σε όποιο από τα μέλη του θα ήθελε να εκθέσει προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαβάστε την πρόσκληση-ενημέρωση του ΕΒΕ:
«Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 82η ΔΕΘ»
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προτίθεται να συμμετάσχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.
Όσες επιχειρήσεις – μέλη μας επιθυμούν να συμμετάσχουν υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν διάθεσης του ίχνους – εδάφους (τ.μ.). Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή-ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού θα επιβαρύνει τους χρήστες με κόστος  που ανέρχεται στα 17,00 € ανά τ.μ., πλέον ΦΠΑ.
Παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 30 Ιουνίου 2017, επικοινωνώντας με τον συνεργάτη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κο Χριστόφορο Παπαβασιλείου (τηλ. 2231022112, 2231021395, e-mail: info@fthiotidoscc.gr ), για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες & διευκρινήσεις.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)