Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΔΟΛΟΠΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


Ο Δασικός συνεταιρισμός Νεράιδας σε συνεργασία με τον δήμο Καρδίτσας, το karditsa running club, τον ΕΟΣΚαρδίτσας και τους εθελοντές κοινότητας Νεράιδας διοργανώνει το Σάββατο 5 Αυγούστου, τον 1ο ορεινό αγώνα δρόμου Νεράιδας-Δολόπων Καρδίτσας,για δρομείς, περιπατητές και παιδιά.
Ο αγώνας θα περιλαμβάνει:
1.Δυναμικό βάδισμα 9km για περιπατητές.
2.Αγώνα τρεξίματος 9km για δρομείς.
3.Αγώνα τρεξίματος 1000m για παιδιά
H διαδρομή θα είναι σε βατό δασικό χωματόδρομο,σε πανέμορφο τοπίο πάνω από τον ποταμό Μέγδοβα.Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου σας περιμένουμε να μας στηρίξετε είτε συμμετέχοντας στον αγώνα είτε ως θεατές.
• Η Νεράιδα το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017,ένα μικρό χωριουδάκι της περιοχής των Αγράφων , με μόλις 40 περίπου μόνιμους κατοίκους ,φωλιασμένη στους πρόποδες του βουνού Μάρτσα, ανοίγει τα φτερά της ,αποτινάσσει την απομόνωση της και πετά σε ένα κόσμο άγνωστο ,με σιγουριά και αποφασιστικότητα .
• Ως άλλη γοητευτική Νεραίδα των αλωνιών και των παραμυθιων θα γιορτάζει και η λάμψη της θα είναι τόσο εκτυφλωτική που θα την αισθανθούν όχι μόνο οι σαββατογεννημένοι και οι αλαφροΐσκιωτοι, αλλά όλοι οι φίλοι επισκέπτες μας.
• Τι Νεραΐδα Ιτάμου,τι πρώην Ευρυτανίας,τι Νεράιδα Δολόπων,τι Νεράιδα Καρδίτσας,πάντα Νεράιδα λαμπερή να καθρεφτίζεται στο επιβλητικό και αντικριστό Στεφάνι. Χάρη των πουλιών σπίνων και μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την συναντάμε και ως Σπινάσα




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)