Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το 1ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Π Ε Φθιώτιδας


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) πραγματοποιεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου το 1ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.
''Στόχος μας ένα μαζικό, ταξικό πολιτικοποιημένο, αυτόνομο συνδικαλιστικό κίνημα, με το Εργατοϋπαλληλικό μας Κέντρο ως συλλογικό οργανωτή και εκφραστή των δυνάμεων της μισθωτής εργασίας, των δυνάμεων του μόχθου, της δημιουργίας και της απασχόλησης στο νομό μας'' αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας .
Το συνέδριο γίνεται σε  μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, και το Εργατουπαλληλικό Κέντρο θα επιχειρήσει μέσα από έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, με ενότητα και αλληλεγγύη να  συζητηθούν ολα τα θέματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική οικονομία και την αγορά εργασίας προγραμματίζοντας παράλληλα και την δράση του για το επόμενο διάστημα .  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)