Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από τις 11:00 π.μ. διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Από τις 11:00 π.μ. διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Αγωνία τέλος, για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων! Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, ανακοινώνονται οι βαθμολογίες σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας και από τις 11:00 πμ θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας επισημαίνεται ότι για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Διευθύνσεων Λέσβου και Χίου που συμμετέχουν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, δεν θα ανακοινωθούν οι βαθμοί την Παρασκευή, αλλά το συντομότερο δυνατόν.
Τη Δευτέρα 3-7-2017 προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)