Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tα πρώτα επαγγελματικά βήματα του Ντέμη Ρούσσου έγιναν σε club στα Καμένα Βούρλα(summer1964 Demis Roussos and the band "The Idols"-video)

Tις δεκαετίες του '50 και του '60, όταν ζούσε το ελληνικό "οικονομικό θαυμα",τα Καμένα Βούρλα ήταν απο τους top προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα.Καθε χρόνο,παραθέριζαν  διασημοι επισκέπτες και η καλή κοινωνία των Αθηνών.Μαζί τους,γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί επέλεγαν τα Καμενα Βούρλα για τη θερινή  σεζόν,όπως και ο Ντέμης Ρούσσος με το συγκρότημα The Idols που έκαναν τα πρώτα βήματα  της καριέρα τους στο Corfu στα Καμένα Βούρλα !!
Ο μουσικός και μέλος του συγκροτήματος ,Νότης Λαλαΐτης,αναφερει σε συνέντευξη στο popaganda.gr για το καλοκαίρι του 1964
"Μια μέρα, κάπου στο 1964 με πήγε στο Ώτο-κλαμπ, στην Κηφισιά. Φτιάξαμε το γκρουπ και πήγαμε στα Καμένα Βούρλα όπου εμφανιζόμασταν όλο το καλοκαίρι. Πριν φύγουμε, διοργανώσαμε μια βραδιά όπου, με πρωτοβουλία της τραγουδίστριας Δανάης, η κόρη της οποίας, η Λήδα, έλεγε κάποια τραγούδια μαζί μας, ζητήσαμε ψηφοφορία από τους πελάτες για το όνομα του συγκροτήματος. Έτσι, επικράτησε το όνομα The Idols και η Δανάη έγινε η νονά μας".
Στο τέλος του βίντεο για το ¨Μύθο του Ντέμη Ρούσσο" δείχνει τα καλοκαίρια του συγκροτήματος στα Καμένα Βούρλα





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)