Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκτακτο συμβούλιο για την Εμποροπανήγυρη στον Άγιο Κων/νο


pazari13
Η Επιτροπή Διαβούλευσης
Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 14.30 στο Δήμο Μώλου – Αγ. Κων/νου στις 14.30 με μοναδικό θέμα τη χορήγηση αδειών συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη του Αγίου Κωνσταντίνου.
Το έκτακτο του θέματος, συνίσταται στο γεγονός  ότι
  • Η εμποροπανήγυρη της Δ.Ε. Αγίου Κων/νου είναι καθορισμένη με ΦΕΚ να λειτουργήσει από 18 έως 23/5/2017
  • Με την αριθμ. 7/290/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, η δημοπρασία για  την εκμίσθωση χώρων (παραγκών) στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης  θα διεξαχθεί στις 18η Μαΐου 2017
  • Η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει για την επικύρωση των πρακτικών της δημοπρασίας στις 18η Μαΐου 2017 και ώρα 13.00 μ.μ.
και  μετά την επικύρωση των πρακτικών  από την Οικονομική Επιτροπή, θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του να χορηγήσει τις άδειες συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη, για  την ομαλή διεξαγωγή και λειτουργία της εμποροπανήγυρης.
Τη διακήρυξη εκμίσθωσης των χώρων βρείτε την εδώ, ενώ τον Κανονισμό λειτουργίας όπως ψηφίστηκε στο ΔΣ εδώ. Για τις προϋποθέσεις λειτουργίας του Λούνα Παρκ εδώ. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η κατασκευή 150 παραγκών στοίχισε στο Δήμο περίπου 5.000 ευρώ.
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)