Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε λειτουργία και πάλι ο αξονικός τομογράφος στο ΓΝ Λαμίας


Nosokomeio lamias eis
1η άτυπη συνάντηση του νέου ΔΣ το απόγευμα της Πέμπτης
Αποκαθίσταται οριστικά το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (5/5) η λειτουργία του αξονικού τομογράφου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, θέμα που εξέθεσε συνολικά το κομμάτι της υγείας στη Στερεά αλλά και σε επίπεδο ΥΠΕ.
Όπως αποκλειστικά σας είχαμε μεταφέρει δηλώσεις του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Νέστορα Αντωνίου την Τετάρτη, η λυχνία αγοράστηκε και όπως μαθαίνουμε έχει ήδη τοποθετηθεί προκειμένου την Παρασκευή το πολύτιμο αυτό μηχάνημα να λειτουργήσει.
Σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου στους στόχους της διοίκησης, της 5ης ΥΠΕ αλλά και του Νοσοκομείου Λαμίας, είναι η αγορά σύντομα ενός σύγχρονου τομογράφου, νέας τεχνολογίας, με το παλιό μηχάνημα να συνεχίσει να λειτουργεί υποστηρικτικά.
Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε και στο πρώτο άτυπο διοικητικό συμβούλιο του ΓΝ Λαμίας, σήμερα (4/5) το απόγευμα, όπου τα νέα μέλη που πλαισίωσαν τον Παναγιώτη Ζυγούρη, γνώρισαν τους εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και του σωματείου εργαζομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε απαρτία τόσων των τακτικών όσο και των αναπληρωματικών μελών και συγκεκριμένα παραβρέθηκαν οι: Ζυγούρης (Πρόεδρος), Κολοκυθάς (Αντιπρόεδρος), Γιώτας, Καρβούνη, Κούτρας, Πάνου, Μακασοπούλου (τακτικά μέλη), Παπανάγνου (αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος), Στασινός, Γκούβας, Στεργιοπούλου, Μύτης και Παρχαρίδης (αναπληρωματικά μέλη).
Σε αυτή την άτυπη συνάντηση πέρα από το θέμα του αξονικού που έχει προβληματίσει όλον τον κόσμο, τέθηκαν και ζητήματα αξιοποίησης του νέου μεγάλου έργου του παλαιού Σανατορίου που μπορεί να προσφέρει 15-20 κρεβάτια για τη μονάδα τεχνητού νεφρού και φυσικά η λειτουργία του ΤΕΠ που αποτελεί τη «βιτρίνα» του Νοσοκομείου.
Τα κενά στις κλινικές και φυσικά η χρηματοδότηση σημαντικών έργων πιστεύουμε ότι θα τεθούν επίσης στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης.

efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)