Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ΕΒΕ Φθιώτιδας στο Ελληνοκυπριακό Δίκτυο Επιμελητηρίων

  Το ΕΒΕ Φθιώτιδας στο Ελληνοκυπριακό Δίκτυο Επιμελητηρίων Το Σάββατο, στο Επιμελητήριο Λέσβου, πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση του ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ, καθώς και η Γενική Συνέλευση της Εταιρίας που έχει συσταθεί από το παραπάνω δίκτυο.
Το ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ, δημιουργήθηκε το 2012 στη Μυτιλήνη, λόγω των μεγάλων επιχειρηματικών προκλήσεων της εποχής μας, υπαγορεύοντας μια συντονισμένη προσπάθεια για ανταλλαγή εμπειριών, τεχνογνωσίας και προβληματισμών. Μέλη του Δικτύου είναι τα Επιμελητήρια Φθιώτιδας, Πρέβεζας, Λέσβου, Χανίων, Κέρκυρας, το Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου.
Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, εξειδικεύτηκαν και οριστικοποιήθηκαν οι στόχοι και δράσεις του Δικτύου για το 2017. Όπως ενδεικτικά η θεσμοθέτηση Ετήσιου Ελληνοκυπριακού Επιχειρηματικού Forum, το οποίο θα συνοδεύεται με B2B συναντήσεις,  η συμμετοχή του Δικτύου στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, η προώθηση των τουριστικών ροών μεταξύ των περιοχών που εκπροσωπούν τα Επιμελητήρια- Μέλη του Ελληνοκυπριακού Δικτύου, (π.χ. μέσα από την δημιουργία κοινής εκπτωτικής κάρτας, την ανάπτυξη του Μαθητικού – Θρησκευτικού – Αθλητικού Τουρισμού), καθώς και η προώθηση της ελληνοκυπριακής συνεργασίας στους τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από την λειτουργία ηλεκτρονικού χώρου προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

Πριν την συνεδρίαση παραχωρήθηκε Κοινή Συνέντευξη Τύπου από τους κυρίους Μαργαρώνη Ιωάννη, Πρόεδρο του Δικτύου & του Επιμελητηρίου Χανίων, Παπαδόπουλο Ιωάννη, Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης & Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Μυρσινιά Ευάγγελο, Πρόεδρο Επιμελητήριο Λέσβου, Αλέξανδρο Διαμαντάρα, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και Μάκη Τσιάτσιο, εκπρόσωπου του Επιμελητηρίου Πάφου.
Τις εργασίες της συνεδρίασης παρακολούθησαν ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης & νυν Βουλευτής Λέσβου κος Χ. Αθανασίου και ο τ. Δήμαρχος Λέσβου κος Δ. Βουνάτσος, οι οποίοι απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό.

lamireport.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)