Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εγκατέστησαν απινιδωτή στον Γοργοπόταμο ...


Μπράβο τους!!!Εγκατέστησαν απινιδωτή στον Γοργοπόταμο ...

Μπράβο τους !! Εγκατέστησαν απινιδωτή στον Γοργοπόταμο …
Μια σπουδαία και αξιέπαινη προσπάθεια ολοκλήρωσαν τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου  Γοργοποτάμου «Η Ζωοδόχος Πηγή»  εγκαθιστώντας μετά από  μακροχρόνιες δικές τους προσπάθειες  και με δικά τους χρήματα απινιδωτή στο κέντρο της Τοπικής Κοινότητας δίπλα από την Εκκλησία. Μάλιστα εφοδίασαν σύμφωνα με πληροφορίες με κάρτες όλους τους κατοίκους του χωριού αλλά και  γειτονικών χωρίων με την απαραίτητή κάρτα πρόσβασης  για να την χρησιμοποιούν σε περίπτωση ανάγκης. Πρωτοβουλία που σώζει ζωές….
Τα συγχαρητήρια του για την συγκεκριμένη ενέργεια  εκφράζει με επιστολή του στο «ilamia.gr” ο γνωστός Δάσκαλος- Καθηγητής Ξένων Γλωσσών  Νίκος Δαβανέλλος
«ΜΙΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Θα ήθελα να σα εκφράσω τα από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου Γοργοποτάμου, "Η Ζωοδόχος Πηγή", γιατί ύστερα από μακροχρόνιες  προσπάθειες κατόρθωσαν να συλλέξουν το σπουδαίο ποσό  που απαιτείται για την αγορά ενός απινιδωτή .Τον εγκατάστησαν στο κέντρο του Γοργοποτάμου, απέναντι από την εκκλησία. Εφοδίασαν όλους τους κατοίκους του χωριού τους, αλλά και όλων των κατοίκων των γειτονικών χωριών με την απαραίτητη κάρτα πρόσβασης σε περίπτωση ανάγκης. Δεν έτυχαν κάποιας επιδότησης τούτο οφείλω να το διευκρινίσω .
Μπράβο για αυτή την σπουδαία και Θεάρεστη προσπάθεια, η οποία στέφθηκε από επιτυχία!
Νίκος Ταξ. Δαβανέλλος
Δάσκαλος
 http://www.ilamia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Οι Αριστουχοι στα Λυκεια Μώλου και Καμένων Βούρλων