Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παράταση για τις αιτήσεις των σεισμοπαθών της Λοκρίδας ζητάει η Δημητράντζου


Dhmhtrantzou
Επιστολή προς το Υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή των Ελλήνων στέλνει η Πολιτευτής και Συντονίστρια Ν. Φθιώτιδος του κόμματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” (Κ.Βελόπουλου), Βασιλική Δημητράντζου αναζητώντας λύση στα προβλήματα των σεισμοπαθών της Λοκρίδας.
Σύμφωνα με τη γραπτή παρέμβαση ζητεί παράταση της προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων των σεισμοπαθών (που έληξε το 2016) προκειμένου όλοι όσοι έχουν δικαίωμα να αποζημιωθούν.
Ειδικότερα αναφέρει:
Τον Αύγουστο του έτους 2013 έπληξε την περιοχή της Λοκρίδας, ισχυρή σεισμική δόνηση, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε κατοικίες και κτίσματα.
Σήμερα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια υπάρχουν ακόμη κάτοικοι της περιοχής του Ρεγγινίου, οι οποίοι κατοικούν σε ημικατεστραμμένα σπίτια, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και των μελών της οικογένειάς τους, αφού στερούνται δυνατότητας επισκευής ή μετεγκατάστασης.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δανειοδότησης σε όσους επλήγησαν από το σεισμό στην Βόρεια και Δυτική Λοκρίδα το 2013 έληξε το 2016 με αποτέλεσμα ορισμένοι παθόντες να μην κατέθεσαν το σχετικό φάκελο κυρίως λόγω γραφειοκρατίας.
Θεωρώντας χρέος προς τους συμπολίτες μου- που με ενημέρωσαν – να προσφέρω τη βοήθειά μου, απευθύνομαι σε εσάς ζητώντας να δοθεί παράταση για την υποβολή φακέλων δανειοδότησης των σεισμόπληκτων της Λοκρίδας (και να ελεγχθεί εάν όσοι δικαιούνται αποζημιώθηκαν) ώστε να επισκευάσουν τις οικίες τους και να πάψουν να ζουν με το φόβο.
Παρακαλώ να με ενημερώσετε γραπτώς για τις όποιες ενέργειές σας».


Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)