Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο ΤΠ & Δανείων αποζημιώσεις απαλλοτριώσεων Ε65 & ΠΑΘΕ(Διασταύρωση Ν.Ε.Ο. -Λαμίας Αθηνών- προς Ρεγγίνι -Μόδι)


Πήραν ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 81) οι αποζημιώσεις όσων ακινήτων απαλλοτριώθηκαν στον Ε65 στο κομμάτι από Χ.Θ. 52+551 έως Χ.Θ. 63+121, στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους Μενελαΐδας και Ταμασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (αφορά και ιδιοκτήτες στη Φθιώτιδα).
Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, ειδοποιούνται οι δικαιούχοι για τα καταθετήρια στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που αφορούν αποζημιώσεις ύψους περίπου 450 χιλιάδων ευρώ.
Επίσης με ανάλογη απόφαση του Υπουργού, κατατεθήκαν στο ΤΠ & Δανείων περίπου 81.000 ευρώ για τις αποζημιώσεις στο τμήμα του ΠΑΘΕ χθ 31+387 έως χθ 43+683 στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.
Στο ίδιο ΦΕΚ υπάρχει και η ειδοποίηση προς όσους αξίωσαν αποζημίωση για τις απαλλοτριώσεις του έργου: «Διασταύρωση (Ν.Ε.Ο. Λαμίας -Αθηνών) προς Ρεγγίνι -Μόδι -Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς με παρακάμψεις Ρεγγινίου -Μοδίου».
Η ειδοποίηση είχε εκδοθεί στις 14 Μαρτίου και αφορά συνολικό ποσό 722.244,08 ευρώ.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)