Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνελήφθησαν οι 5 ληστές που πρόσφατα είχαν ληστέψει δύο ηλικιωμένες γυναίκες σε Καμένα Βούρλα

koykoΣε σπίτι που ενοικίαζαν στη Λαμία οι 5 Αλβανοί διοργάνωναν την εγκληματική τους δράση και διέπραταν στη συνέχεια ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στη Φθιώτιδα.
Έμπαιναν σε σπίτια, ακινητοποιούσαν ηλικιωμένους που συνήθως διέμεναν μόνοι τους και άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και οτιδήποτε άλλο πολύτιμο αντικείμενο εντόπιζαν.
Οι 5 ληστές που πρόσφατα είχαν ληστέψει δύο ηλικιωμένες γυναίκες σε Καμένα Βούρλα και Καμπιά βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας μετά από έρευνες ανδρών της Ασφάλειας Λαμίας που εντόπισαν τα ίχνη τους και τους συνέλαβαν.

Ξημερώματα της 11ης Απριλίου, μια ηλικιωμένη στα Καμπιά του δήμου Μακρακώμης βρέθηκε αντιμέτωπη μέσα στο σπίτι της με δύο ληστές.
Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, οι δράστες παραβίασαν κατάστημα που εφάπτεται με το σπίτι της 80χρονης γυναίκας, μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν την ηλικιωμένη που κοιμόταν.

Την απείλησαν με ένα μαχαίρι που βρήκαν μέσα στο σπίτι και την ακινητοποίησαν δένοντάς τη με το καλώδιο του τηλεφώνου.
Στη συνέχεια αφού έψαξαν όλο το σπίτι, πήραν τα χρήματα που είχε η γυναίκα και τα χρυσαφικά της.
Λιγες μέρες πιο πριν οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας 7Οχρονης στα Καμένα Βούρλα. Λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα οι ληστές της έδεσαν τα χέρια με ένα καλώδιο άρπαξαν χρήματα κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Φεύγοντας μάλιστα η γυναίκα τους ζήτησε να τη λύσουν για να πάρει το χάπι της και της το έδωσαν οι ίδιοι.
Οι ληστές που κάθε ένας είχε διαφορετικό ρόλο στις ληστείες σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα.
 https://tvstar.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)