Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ματαιωθηκε το 34ο Ραλυ Φθιωτιδας



Σαν «κεραυνός εν αιθρία « έπεσε στους φίλους του αυτοκινήτου στην Φθιώτιδα και σε όλη την περιφέρεια η απόφαση ματαίωσης  -μετά από 47 συνεχόμενα χρόνια διοργάνωσης του από την ΑΛΑΛ – του  34ου Ράλλυ Φθιώτιδας που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το διήμερο 6  και  7 Μαΐου στην Λαμία.
    
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση μετά από διεξοδική επεξεργασία όλων των δεδομένων να ανακοινώσουμε τη ματαίωση  του 2ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, - «34ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαϊου από το Σωματείο μας'' σημειώνει στην ανακοινωσή της η Οργανωτική Επιτροπή .
''Είναι η πρώτη φορά στα 47 χρόνια ζωής του Σωματείου ΑΛΑΛ που λαμβάνεται τέτοια απόφαση. Όμως, ο εξαιρετικά χαμηλός αριθμός συμμετοχών για αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, μας εξωθεί σε αυτή. 
Πρωταρχικός και μόνος σκοπός μας όμως, είναι η προστασία του θεσμού, των αθλητών – αγωνιζομένων, όλων των χορηγών τόσο της ΑΛΑΛ, όσο και των αθλητών.
Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή, όλους τους χορηγούς μας για την εμπιστοσύνη τους, τους φορείς συνδιοργανωτές μας (Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, Δήμος Λαμιέων, Επιμελητήριο Φθιώτιδος), αλλά και βέβαια την Ελληνική Αστυνομία - Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας - ΕΚΑΒ Λαμίας που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας υποστηρίζοντας την προετοιμασία ενός εξαιρετικού γεγονότος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.''

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)