Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πουλήθηκε το 20% του Mega στον Ιβάν Σαββίδη


Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel.

Ο ομογενής επιχειρηματίας που επεδίωκε εδώ και καιρό να αποκτήσει θέση στο τηλεοπτικό και μιντιακό τοπίο της χώρας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο αγοραστής του 19,631% των μετοχών της εταιρείας Τηλέτυπος που πούλησε η εκδοτική εταιρεία Πήγασος του ομίλου Μπόμπολα.
Το ποσοστό αυτό εμφανίζεται να είναι ελεύθερο βαρών και συνεπώς μπορούσε να μεταβιβαστεί από την Πήγασος, η οποία διατηρεί ποσοστό 13,1% στο μετοχικό κεφάλαιο του τηλεοπτικού σταθμού.
Στην ανακοίνωση της Πήγασος στο Χρηματιστήριο Αθηνών δεν αναφέρεται το τίμημα της πώλησης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που διοχετεύονται αυτό διαμορφώθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Μεγαλύτερος μέτοχος στο Mega είναι πλέον ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (κατέχει το 22,1%) που τελεί υπό ειδική διαχείριση και αναζητά επενδυτές για την πώληση περιουσιακών στοιχείων μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το μερίδιο στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.  
----------------------------
Πηγή: liberal.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)