Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

- 1ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για τον κλάδο της Υγείας: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ -



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: http://events.naftemporiki.gr/ygeia2017/Schedule
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: http://events.naftemporiki.gr/ygeia2017/Speakers

Οι δημογραφικές εξελίξεις, οι ραγδαίες επιστημονικές ανακαλύψεις, αλλά και η αστάθεια στο οικονομικό γίγνεσθαι, δημιουργούν ένα περιβάλλον έντονων προκλήσεων για τα Εθνικά Συστήματα Υγείας σε διεθνές επίπεδο. Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη αντιμέτωπη με τις προκλήσεις αυτές καθώς με την κρίση έχει δημιουργηθεί ένα δυσμενέστατο κλίμα, τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και για τους ιδιώτες που συμπληρώνουν ή προμηθεύουν το δημόσιο σύστημα.

Υπό το πρίσμα αυτό, ο κλάδος υγείας στην Ελλάδα, καλείται να αντεπεξέλθει στον διττό ρόλο του: πρώτον, να καλύψει τις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες εξασφαλίζοντας ένα υγιή, παραγωγικό πληθυσμό και, δεύτερον, να λειτουργήσει ως μοχλός οικονομικής ανάπτυξης, που θα μετουσιώνει το κοινωνικό αγαθό και τις ανάλογες υπηρεσίες σε παραγωγό εθνικής υπεραξίας.

Στο πλαίσιο αυτό η Ναυτεμπορική, αντιλαμβανόμενη την ευαισθησία που χρήζει η αντιμετώπιση του τομέα υγείας και ειδικά η οικονομική διάστασή του την τρέχουσα περίοδο, διοργανώνει το 1ο Συνέδριο για τον κλάδο της Υγείας με τίτλο «Ο ρόλος της Υγείας στην Ανάπτυξη» στις 25 Μαΐου του 2017.

Εκπρόσωποι της Πολιτείας και των φορέων της Δημόσιας Υγείας, επιχειρηματίες και φορείς του ιδιωτικού τομέα, καθώς και επιστήμονες των οικονομικών της υγείας, θα περιγράψουν τις συνθήκες που διαμορφώνονται και θα αναλύσουν τις προοπτικές του κλάδου. Ο διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων, αλλά και η άμεση ενημέρωση για τις νέες τάσεις στον διεθνή στίβο, αποτελούν το επίκεντρο του συνεδρίου που στη βάση της κοινωνικής λειτουργικότητας επιδιώκει να αναδείξει την αναπτυξιακή δυναμική της υγείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)