Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

13 θέσεις στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Φθιώτιδας


greider pef
Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για συνολικά 13 θέσεις στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, για την κάλυψη την επειγουσών έκτακτων αναγκών και με χρονική διάρκεια δύο (2) μηνών.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερις (4) θέσεις ΔΕ οδηγών (φοτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων), τρεις (3) θέσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργου (ισοπεδωτή γαιών – γκρεΐντερ), μία (1) ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργου (φορτωτή – εκσκαφέα) και πέντε (5) ΥΕ Εργατών.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 8/5/2017 (ημερομηνία ανάρτησης) έως και 12/5/2017, ενώ θα πρέπει να τις υποβάλλεται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Διεύθυνση Διοίκησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Λ. Καλυβίων 2 – Τ.Κ. 351 32 Λαμία (Τμήμα Προσωπικού) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Πληροφορίες: 22313  54709 & 22313 54708).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)