Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιά Τουριστική ανάπτυξη περιμένει η Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων από τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη;

Ποιά Τουριστική ανάπτυξη να περιμένει η Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων, από τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη, ο οποίος αγνοεί ότι όλες οι Ιαματικές Πηγές των Καμένων Βούρλων, έχουν παραχωρηθεί με τον Νόμο 4389/2016 για 99 χρόνια στο Υπέρ-Ταμείο Α.Ε. Ο ίδιος λέει στους δημότες μέσω της συνέντευξης που έδωσε στον Lamiafm1 ,ότι διαπραγματεύεται με το ΤΑΙΠΕΔ την παραχώρησή τους, ώστε να περιέλθουν στην δικαιοδοσία του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Aντιγραφή απο  Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων http://energoipoliteskv.blogspot.gr/2017/04/43892016-99-lamiafm1.html


Εστάλη στο Blog απο αναγνώστη

Ο Δήμαρχος Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου εμφανίστηκε καθησυχαστικός στο κεντρικό δελτίο του Lamiafm1 σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις Ιαματικές Πηγές του Κονιαβίτη και των Καλλυντικών των Καμένων Βούρλων.

Η έκπληξη προήλθε όταν σε  ερώτηση της δημοσιογράφου προς τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη, αν μπορεί να διεκδικήσει ο Δήμος τις Ιαματικές Πηγές του Κονιαβίτη, ο κ.Συκιώτης  απάντησε : ναι κάνουμε ενέργειες να  τις  διεκδικήσουμε από το ΤΑΙΠΕΔ. 
                                                                                
 Όπως καταλαβαίνετε ο Δήμαρχος έχει χάσει κάποιες συνέχειες.
                                                       
Αγνοεί  φαίνεται ότι όλες οι Ιαματικές Πηγές των Καμένων Βούρλων, και όχι μόνο, και οι εκτάσεις που τις συνοδεύουν έχουν παραχωρηθεί με το Νόμο 4386/2016 από το ΤΑΙΠΕΔ στο Υπέρ-Ταμείο (σελίδα 6419 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ).   
                                                                                                            
Ο Δήμαρχος είχε την δυνατότητα όταν ανέλαβε τον Δήμο  να διεκδικήσει τις Ιαματικές πηγές από το ΤΑΙΠΕΔ, πράγμα το οποίο δεν έκανε, τώρα πέταξε το πουλάκι είναι πλέον αργά.  
   
Οι δημότες έχουν καταλάβει πλέον ότι ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης ήταν μια λάθος επιλογή τους, διότι δεν ασχολείται σοβαρά με τα θέματα του Δήμου, αυτό δείχνει και  η άγνοια του για  ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την Λουτρόπολη.         

Πολύ δύσκολα τον βρίσκουν οι Δημότες στο Δημαρχείο και συνέχεια τον ψάχνουν για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα τους  απασχολεί, όλοι οι δημότες λένε ότι  είναι επισκέπτης στο Δημαρχείο, το πολύ να καθίσει μια ώρα στο Δημαρχείο και μετά φεύγει για το Ιατρείο του. 

Δυστυχώς δεν διοικείται ο Δήμος με  τέτοιο τρόπο. Έχει αυξήσει πολύ τους φόρους στους Δημότες και δεν έχει κάνει κανένα έργο στο Δήμο.

 Ξεπουλάει το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων σε κομματικά κολλητό του με αδιαφανή τρόπο(εδώ λέγονται διάφορα τα οποία δεν είναι της παρούσης).              

Τι  γίνεται με την αδειοδότηση του Υδατοδρομείου στον Άγιο Κωνσταντίνο που με απ΄ ευθείας ανάθεση έδωσε στην εταιρεία “Hellenic Seaplanes S.A” το ποσό των 24.552 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα επιβάλει δυσβάσταχτους φόρους στους δημότες και λέει ότι ο Δήμος δεν έχει χρήματα ???

Η ανάπλαση στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Κωνσταντίνου και ο κόμβος στην είσοδο των Καμένων Βούρλων είναι έργα που είχανε μπει σε προγραμματισμό από προηγούμενους Δημάρχους και γίνονται από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Ο δε παράδρομος που γίνεται στου Κονιαβίτη είναι από την εταιρεία που είχε υποχρέωση εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα να τον έχει κάνει.                                                                                                  
 Οι Δημότες λένε τη λαϊκή παροιμία : Ή Παππάς-Παππάς Ή Ζευγάς-Ζευγάς.          
Δυστυχώς δεν γίνεται κ. Συκιώτη να είσαι μαζί και Γιατρός και Δήμαρχος!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)