Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλάζει όψη το κτίριο του Παρατήματος Παιδιού του ΚΚΠΠΣΕ


Τον Μάιο ο διαγωνισμός για μια καλύτερη στέγη για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί
Αναρτήθηκε σήμερα (20/4) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Φθιώτιδας,  περίληψη της διακήρυξης του ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙ∆ΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙ∆ΑΣ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ», µε προϋπολογισμό 180.000,00 €.
Πρόκειται για ένα άκρως απαραίτητο και σημαντικό έργο που εκτός της μεταμόρφωσής του σε ένα οικονομικό ενεργειακά κτίριο, θα το κάνει και πιο ασφαλές με δεδομένα τα προβλήματα παλαιότητας που παρουσιάζει και δια γυμνού οφθαλμού το κτίριο αλλά και το εξωτερικό τοιχίο.
Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τον προϋπολογισμό του Κέντρου και σύμφωνα με τη μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας, το 70% περίπου προορίζεται για οικοδομικές εργασίες και το υπόλοιπο για ηλεκτρομηχανολογικά έργα.
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να ενηµερώνονται για τον υποφάκελο ∆ηµόσιας Σύµβασης του έργου και να παραλάβουν το έντυπο προσφοράς και τα συµβατικά τεύχη του διαγωνισµού (∆ιακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από τη ∆ιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, Υψηλάντη 4, Τ.Κ. 351.31, Λαµία, µέχρι τις 23 – 5 -2017, ηµέρα Τρίτη.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22313-54219, FAX επικοινωνίας 22313-54222, αρµόδιος υπάλληλος για επικοινωνία κα Χρυσίντα Σταµατοπούλου.
Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Μαϊου 2017 και ώρα 10 π.µ..
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)