Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό είναι το ΔΣ του Νοσοκομείου Λαμίας


Nosokomeio lamias ap
Διοικητής & Πρόεδρος ο Παναγιώτης Ζυγούρης
Σε μία πολύ δύσκολη χρονικά στιγμή που το ΓΝ Λαμίας βάλλεται από παντού, έρχεται από το υπουργείο Υγείας, το ΦΕΚ διορισμού του ΔΣ.
Μετά από ένα χρόνο σχεδόν «μοναξιάς» και αφού πρώτα απέκτησε Αναπληρωτή (6/4), ο Παναγιώτης Ζυγούρης αποκτά και ΔΣ με τον ίδιο να παραμένει επικεφαλής της όποιας προσπάθειας βελτίωσής του.
Σε αυτό υπάρχουν γνωστά πρόσωπα και υποψήφιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση με το ΣΥΡΙΖΑ (Γιώτας, Κούτρας) αλλά και πρώην συνεργαζόμενοι και πλέον ανεξάρτητοι, όπως ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Στασινός.
Με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν ουσιαστικά για κάτι καλύτερο στο σημαντικότερο υγειονομικό ίδρυμα της Περιφέρειας Στερεάς, σας παρουσιάζουμε το ΔΣ:
1. ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αλεξάνδρου, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ως Πρόεδρος.
2. ΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου, Μηχανολόγος – Μηχανικός, με αναπληρωτή του τον ΣΤΑΣΙΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Σταμάτη, Ορθοπεδικό -Χειρούργο.
3. ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου,  Οδοντίατρος, με αναπληρωτή της τον ΓΚΟΥΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Κωνσταντίνου, Ελεύθερο Επαγγελματία.
4. ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπληρώτριά του την ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου, Συνταξιούχο ΙΚΑ.
5. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη, Πτυχιούχος Οδοντιατρικής της Σχολής Στοματολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας, Βουλγαρία, Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτριά του την Παπανάγνου Ηλιάνα του Ιωάννη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη της Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
6. ΠΑΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αθανασίου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Διευθυντής Ουρολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΜΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Νικολάου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
7. ΜΑΚΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του Δημητρίου, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ Χημείας-Βιοχημείας-Βιολογίας, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
*Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.
Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Κολοκυθάς Ανδρέας.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)