Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στέρεψαν οι ιαματικές πηγές στον Κουνιαβίτη;(αποκλειστικό) (φωτο)


Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει όσους φτάσουν μέχρι τις ιαματικές πηγές Κουνιαβίτη με σκοπό να κάνουν το ιαματικό τους μπάνιο.

Λιγοστό πράσινο σκούρο στάσιμο νερό στις τσιμεντένιες πισίνες που είναι γεμάτες σκουπίδια πλαστικές σακούλες και σπασμένες καρέκλες.
Κάτοικοι των Καμ Βούρλων αλλά και επισκέπτες  είναι ανάσταστοι.
Χάθηκαν τα νερά που εκατοντάδες χρόνια αναβλύζουν από το βουνό και χαρίζουν υγεία και ευεξία σε όσους κάνουν εκεί τα μπάνια τους;
Δίπλα στις πισίνες μηχανήματα που προχωρούν το έργο για την διαμόρφωση του παράπλευρου δρόμου. Ναι, δίπλα στις πηγές, και ας υπήρχε εναλλακτική πρόταση όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι.
Πήγαμε μέχρι εκεί, είδαμε τα έργα που εξελίσσονται,είδαμε το στάσιμο και κάθε άλλο παρά ιαματικό νερό,δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες και περιμένουμε απαντήσεις.
Όπως περιμένουν και όσοι φτάνουν μέχρι την ιαματική πηγή Κουνιαβίτη με τα μπουρνούζια τους έχοντας προγραμματίσει τα ανοιξιάτικα μπάνια τους αλλά επιστρέφουν άπραγοι και απογοητευμένοι.
Ευτυχώς λίγο πιο μακριά εξακολουθεί να λειτουργεί η πέτρινη πισίνα των καλυντικών λουτρών
lamiafm1.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)