Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκινούν οι εργασίες για τον ΣΕΑ Αταλάντης


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΠΑΘΕ μετά την επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς
Πολλές ρυθμίσεις στο κομμάτι του ΠΑΘΕ στη Φθιώτιδα, ξεκινούν από την Τρίτη 2 Μαΐου και με την ολοκλήρωση των εκδρομέων του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.
Από την Τρίτη ξεκινά η εξυπηρέτηση του εργοταξίου για την κατασκευή του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.) στη χ.θ. 143+974 (παλαιά χ.θ. 137+580) του αριστερού κλάδου προς Αθήνα, έξω από την Αταλάντη. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31/7/2017.
Επίσης παράταση μέχρι τα τέλη Αυγούστου (έληγε σήμερα 30/4/17) θα πάρει η αποκοπή της ΛΕΑ στο 193+600 χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω κατολισθήσεων.
Η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο Σκάρφεια – Ράχες τοποθέτησε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου,  σήμανση κατολισθητικού φαινομένου, πράξη που επιβεβαίωσε και η Κοινοπραξία Κεντρική Οδός ΑΕ. Με ευθύνη του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων παραμένουν για μήκος 320 μέτρων οι κατάλληλες πινακίδες σήμανσης  για τη μείωση της ταχύτητας και της χρήσης των υπολοίπων λωρίδων κυκλοφορίας έως και 31/8/2017.
Σημειώνουμε ότι λίγο πιο πάνω και συγκεκριμένα από την χ/θ 195,000 έως και την χ/θ 202,500 στον κλάδο κυκλοφορίας προς Αθήνα, για το χρονικό διάστηµα από 02- 05-2017 έως και 25-05-2017, θα γίνεται αποκλεισµός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α. (εκ περιτροπής ή ταυτόχρονα), για εργασίες φύτευσης και βοτανίσµατος, βραχείας διάρκειας στην κεντρική νησίδα και στα πρανή του αυτ/µου.
Στις Ράχες
Μεγαλύτερες παρεμβάσεις και προσοχή από τους οδηγούς, χρειάζεται για το κομμάτι από την Χ/Θ 242+079 (Ράχες Φθιώτιδας ΠΑΛΑΙΑ Χ/Θ 240+300) έως την Χ/Θ 261+280 (όρια Ν. Φθιώτιδας µε Ν. Μαγνησίας ΠΑΛΑΙΑ Χ/Θ 259+500), λόγω εκτέλεσης εργασιών συνήθους συντήρησης του συγκεκριµένου οδικού άξονα.
Θα υπάρξουν καθημερινές παρεμβάσεις εκ περιτροπής στα δύο ρεύματα και τις λωρίδες κυκλοφορίας με εξαίρεση την αργία του Αγίου Πνεύματος (2-6 Ιουνίου) και τα επόμενα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού (συν την αργία του 15Αυγουστου).
Την ευθύνη έχουν τα Α.Τ. ΣΤΥΛΙ∆ΑΣ – Τ.Τ. ΑΥΤ/ΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙ∆ΑΣ- Τ.Τ. ΑΥΤ/ΜΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, σε συνεργασία με την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)