Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επ’ αυτοφωρω συλληψη 36χρονου Λαμιωτη την ωρα που πουλουσε ναρκωτικα


Επ’ αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσε να πουλήσει ναρκωτικά σε 39χρονο, συνελήφθη ένας 36χρονος Λαμιώτης. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης, πιστόλι, φυσίγγια και 2 μαχαίρια.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός του αυτοκινήτου, ένα μπουκάλι που περιείχε υγρό διάλυμα μεθαδόνης, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12 εκατοστών και μία λάμα μαχαιριού, μήκους 21,5 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του 36χρονου, πέντε 5 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με μικροποσότητες ηρωίνης σε μορφή βράχου, εκ των οποίων οι τέσσερις ισοβαρείς.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 36χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 104 φυσίγγια πιστολιού.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)