Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΓΑ για Α21 - επιδόματα και αγροτική εστία

ΟΓΑ πότε θα δοθεί η γ δόση για τα οικογενειακά επιδόματα
Σε νέο τηλεφωνικό κέντρο στον ΟΓΑ θα μπορούν εφεξής οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν πληροφορίες για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού το νέο τηλέφωνο είναι το 213 – 1519300.
Επίσης, οι δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, Ειδικό επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες και από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) , στην ένδειξη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, στο πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων.
Επισημαίνεται ότι με την υποβολή των νέων φορολογικών δηλώσεων, οι πολίτες θα πρέπει άμεσα να συμπληρώνουν την αίτηση Α21, ώστε στην επόμενη δόση να τους καταβληθεί το σύνολο των δικαιούμενων ποσών της 1ης και 2ης τριμηνιαίας δόσης.
Είναι ήδη γνωστό ότι οι ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές αρμοδιότητες του ΟΓΑ έχουν μεταφερθεί από 1-1-2017 στον ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr). Τηλεφωνικό κέντρο ΕΦΚΑ Αγροτών 213.15.19.100 – 200

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)