Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΣΦ/Α΄Κατηγορια:Παμμωλιακός-Νέο Κρίκελλο 0-0 .Tα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής



 
Χωρίς νικητές και αλλαγές στον πίνακα της βαθμολογίας, ολοκληρώθηκαν τα δύο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας. 
Στο Καλαπόδι, ο πρωτοπόρος Οπούντιος Μαρτίνου αν και βρέθηκε να χάνει, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 1-1 και να διατηρήσει έτσι τη διαφορά των 9 βαθμών, που χωρίζει τις δύο ομάδες. 
Στο άλλο ντέρμπι της Στυλίδας, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ευρυτανικό, επίσης με 1-1 και έτσι οι δύο ομάδες παρέμειναν στην τέταρτη και την 3η θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα με τους "πράσινους" να έχουν ένα βαθμό παραπάνω. 
Η Αταλάντη, αναδείχθηκε νικήτρια του γειτονικού λοκρικού ντέρμπι επικρατώντας δύσκολα της Δάφνης Λιβανατών με 1-0 με το γκολ του Κωνσταντίνου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ στο "Ενωσιακό" ο Ηρακλής Ροδίτσας/Ακαδημία νίκησε 1-0 τον Αστέρα Σταυρού. 
Συνέχεια στην πολύ καλή φετινή της πορεία, έδωσε η Μαλεσίνα, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 του Όμβρου, στο παιχνίδι οπου διεξήχθη στο γήπεδο της Τραγάνας ενώ με νίκη συνέχισε και ο Ολυμπιακός Λαμίας ο οποίος επικράτησε 3-1 των Καλυβίων στο Αμούρι. 
Τέλος η Προοδευτική Λάρυμνας επιβλήθηκε εντός έδρας των Καμένων Βούρλων με 3-1 ενώ στο μοναδικό ματς που δεν είχε τέρματα, Παμμωλιακός και Νέο Κρίκελλο μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Τους τρεις "ξεκούραστους" βαθμούς αυτή την αγωνιστική πήρε ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου αφού βάσει προγράμματος αντιμετώπιζε την Ένωση 2010 που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:
Καλαπόδι- Οπούντιος Μαρτίνου 1-1

Ένωση 2010- Άρης Αγ. Κων/νου 0-3 α.α.
Ηρακλής Ροδίτσας/Ακαδημία-Αστέρας Σταυρού  1-0

Παμμωλιακός-Νέο Κρίκελλο 0-0  
Αταλάντη-Δάφνη Λιβανατών  1-0 

Στυλίδα-Ευρυτανικός  1-1

Καλύβια-Ολυμπιακός Λαμίας  1-3 

Μαλεσίνα-Όμβρος Ομβριακής  2-1

Προοδευτική Λάρυμνας-Καμένα Βούρλα  3-1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)