Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mε τη μέθοδο «Profkraak» άνοιξαν τo ATM στα Καμένα Βούρλα

 Βρέθηκαν πεταμένα 42.000 ευρώ

DEFAULT
Εκτύπωση
Με τη μέθοδο «Profkraak» άνοιξαν ΑΤΜ άγνωστοι στο κέντρο των Καμένων Βούρλων.
Πρόκειται για μέθοδο κατά την οποία οι δράστες βάζουν υγραέριο στη σχισμή του ΑΤΜ που χρησιμοποιείται για την εισαγωγή χρημάτων και προκαλούν έκρηξη. Πρόκειται για έναν τρόπο διάρρηξης που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, καθώς αν η ποσότητα του υγραερίου που τοποθετείται είναι περισσότερη από ότι χρειάζεται μπορεί να καταστραφεί ολοσχερώς το Μηχάνημα μαζί με τα μετρητά, ενώ αν η ποσότητα που τοποθετηθεί είναι λιγότερη μπορεί να μην ανοίξει το ΑΤΜ.
Στα Καμένα Βούρλα οι δράστες έβαλαν περισσότερο υγραέριο απ’ ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να γίνει ισχυρή έκρηξη που ενδεχομένως και να τους τραυμάτισε.
 Χρησιμοποιώντας λάστιχο εισήγαγαν αέριο στο μηχάνημα και στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη με μπαταρία.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο 42.000 ευρώ πεταμένα γύρω από το κατεστραμμένο ΑΤΜ. Άγνωστο παραμένει αν οι δράστες κατάφεραν να πάρουν χρήματα ή όχι. Το γεγονός, ωστόσο, ότι εγκατέλειψαν 42.000 ευρώ στο σημείο οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι είτε τραυματίστηκαν από την έκρηξη είτε φοβήθηκαν ότι φτάνουν αστυνομικοί στο σημείο.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)