Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα Κυκλοφορία Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή»


Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου της εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως μας  «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».


            Στο πρώτο φύλλο της, δημοσιεύεται το άρθρο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ Νικολάου με τίτλο «Αειφόρο και γόνιμο το εκδοτικό έργο μας».            Στο εν λόγω άρθρο ο Ποιμενάρχης μας αναφέρεται στις εκδόσεις της τοπικής Φθιωτικής Εκκλησίας το έργο των οποίων θα μείνει στην ιστορία, για να εντρυφήσουν σε αυτό και οι επόμενες γενεές. Στις επόμενες σελίδες της Φ.Ε.Φ. οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τον επίσημο απολογισμό εσόδων και εξόδων της Ιεράς Μητροπόλεως του περασμένου έτους αλλά και για άλλα σημαντικά εκκλησιαστικά γεγονότα, όπως το 41ο ιερατικό συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως, τους επαίνους και τα χρηματικά βραβεία ύψους 25.000 ευρώ που επέδωσε ο Σεβασμιώτατος σε αριστεύσαντες φοιτητές καθώς και λεπτομέρειες από τις πολύ πετυχημένες ομιλίες για σύγχρονες αγιασμένες μορφές της εποχής μας που διοργανώνονται στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου.   Δημοσιευονται επίσης πληροφορίες και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από το ιερό μνημόσυνο για τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κυρό Χριστόδουλο που τελέσθηκε στον Βόλο και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις της Μητροπόλεως μας.

         Μπορείτε να προμηθευτείτε την «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» δωρεάν από τις Ιερές Μονές και όλους  Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως μας, καθώς και από το βιβλιοπωλείο «ΕΝΘΕΟΝ», στην πλατεία Πάρκου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)