Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Δήμος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου μέλος του Δικτύου Αδελφοποιημένων Πόλεων και Περιοχών της Μεσογείου

Το ποσό των 1.671 ευρώ θα πληρώσει ο δήμος Καμένων Βούρλων σαν ετήσια εισφορά στο Δίκτυο Αδελφοποιημένων Πόλεων και Περιοχών της Μεσογείου που έχει σκοπό την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των ευρωπαϊκών πόλεων καθώς και την ενημέρωση και συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα.
Το Δίκτυο αποβλέπει στη
Α. Η κοινή δράση και συνεργασία με άλλες Τοπικές Αυτοδιοικήσεις Α΄, Β', και Γ' βαθμού και ενώσεις Τοπικής Αυτοδιοίκησης των χωρών της Μεσογείου, με επιστημονικά κέντρα και ιδρύματα των χωρών αυτών καθώς και με θεσμούς και όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και με διεθνείς Οργανισμούς.
Β. Η Έρευνα και αναζήτηση της πολιτισμικής ταυτότητας των λαών της Μεσογείου στην κατεύθυνση ανάπτυξης δεσμών φιλίας, συνεργασίας, κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης.
Γ. Η ουσιαστική επικοινωνία των νέων των Πόλεων-Μελών του Δικτύου σε μια προσπάθεια κοινών πρωτοβουλιών.      
Δ. Η επαφή των κοινωνικών επαγγελματικών τάξεων και μη στην κατεύθυνση στήριξης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που τους αφορούν.
Ε. Η Αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών της Μεσογείου.




Οι δήμοι μλεκη του δικτύου  στην Ελλάδα
Δήμοι Αγίου Στεφάνου, Αγίων Αναργύρων, Αγίας Βαρβάρας Αττικής, Αγίου Δημητρίου Αττικής, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Αγίου Νικολάου Κρήτης, Αλίμου, Άνω Λιοσίων, Αριδαίας, Αχαρνών, Αργυρούπολης, Αταλάντης, Βύσσας, Δαφνουσίων, Ζακύνθου, Θρακομακεδόνων, Ιλίου, Ιτάμου, Καλυβίων Θορικού, Καμένων Βούρλων, Kερατέας, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Νέας Χαλκηδόνας, Παλαιού Φαλήρου, Πλαταιών, Παιανίας, Πανοράματος, Πρέβεζας, Ραφήνας, Ρόδου, Σοφάδων, Στυλίδας, Σκύρου, Τρίγλιας Χαλκιδικής, Τριανδρίας, Ύδρας, Υμηττού, Χαλκιδέων και Χίου.

Οι δήμοι μέλη του δικτύου στην Κύπρο
Δήμοι Αμμοχώστου, Κερύνειας, Λάρνακας, Λευκάρων, Λύσης, Μόρφου, Παραλιμνίου.
Περισσότερα για το δίκτυο εδώ
 http://www.amphictyony.gr/article.php?cat=21
η απόφαση



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)