Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η αναβολή των εκλογών στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου


epimelhthrio24 10
Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στις 18.00 το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.
Τη διοίκηση αναμένεται να απασχολήσει η αναβολή των εκλογών των Επιμελητηρίων, που με το νόμο 4456/ 2017 μετατέθηκαν για το διάστημα μεταξύ 5 Νοεμβρίου και 19 Νοεμβρίου 2017, με αντίστοιχη παράταση της θητείας των εκλεγμένων τους οργάνων. Επίσης θα συζητηθούν οι προτάσεις που υπάρχουν από σωματεία – μέλη για ενίσχυση των δράσεων τους, αλλά και ενημέρωση για τον εξωτερικό απινιδωτή, η επίσημη παρουσίαση του οποίου έγινε στην κοπή της πίτας του στον Άγιο Λουκά.
Τα θέματα:
1) Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 1/8-2-2017 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.
2) Ενημέρωση του ΔΣ για την έγκριση του Π/Υ έτους 2017. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
3) Ενημέρωση του ΔΣ  για την δημοσίευση στο ΦΕΚ της Αναβολής των Εκλογών των Επιμελητηρίων (αρ. 27 Ν. 4456/Α/1-3-2017). (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
4) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. 261/2-3-2017 εγγράφου αιτήματος του Συλλόγου Κατ/ρχών Κουρέων – Κομμωτών Ν. Φθ/δας – Ευρυτανίας αναφορικά με την συνδρομή του Επιμελητηρίου μας στην διοργάνωση «ShowΚομμωτικής» τον προσεχή Σεπτέμβριο στην πόλη της Λαμίας από τον ανωτέρω Σύλλογο. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
5) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συνδρομή του Επιμελητηρίου μας στην διοργάνωση του «4ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου “ LamiaNight & run 2017” . (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
6) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. 56/15-3-2017 αιτήματος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας  για έκτακτη οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
7) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή του Επιμελητηρίου μας. (εισηγητής κ. Ζιάκας)
8) Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)