Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αφαιρέθηκαν δύο θέσεις από την προκήρυξη γιατρών στη Φθιώτιδα


Ορθή επανάληψη της πρόσκλησης

Με την αφαίρεση συνολικά 10 θέσεων από την προκήρυξη που είχε δημοσιευθεί την περασμένη εβδομάδα και την πρόσθεση οκτώ άλλων, κοινοποιήθηκε από το υπουργείο υγείας η ορθή πρόσκληση για την κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ- Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ – Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων.
Μάλιστα στις 10 θέσεις που αφαιρέθηκαν οι δύο αφορούσαν το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και συγκεκριμένα τα Περιφερειακά Ιατρεία Αγίου Γεωργίου και Λιανοκλαδίου. Έτσι οι θέσεις πλέον ανέρχονται σε 39 για τη Φθιώτιδα και αφορούν όλα τα Κέντρα Υγείας που υπάρχουν στο νομό.
Με την ορθή επανάληψη της Προκήρυξης παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων μέχρι και 31/3/2017 (ήταν μέχρι τις 28/3).
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει ή αποστείλει ταχυδρομικά αίτηση μέχρι και 21-3-2017 και έχουν συμπεριλάβει στις επιλογές τους μια ή και περισσότερες από τις ακόλουθες θέσεις:
  1. ΠΕΔΥ ΠΙ ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ του ΠΕΔΥ ΚΥ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ με κωδικό 111
  2. ΠΕΔΥ ΠΙ ΚΟΜΜΕΝΟΥ του ΠΕΔΥ ΚΥ ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ με κωδικό 235
  3. ΠΕΔΥ ΠΠΙ ΑΙΓΙΑΛΗΣ του ΚΥ ΑΝΩ ΑΜΟΡΓΟΥ με κωδικό 1506
  4. ΠΕΔΥ ΠΙ ΕΡΕΣΣΟΥ του ΚΥ ΑΝΤΙΣΣΑΣ με κωδικό 1858
  5. ΠΕΔΥ ΠΙ ΚΑΛΑΜΟΥ του ΚΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ με κωδικό 1881
  6. ΠΕΔΥ ΠΙ ΚΑΛΑΝΔΡΑΣ του ΚΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ με κωδικό 2612
  7. ΠΕΔΥ ΠΙ ΛΙΒΑΔΙΩΝ του ΚΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ με κωδικό 2197
  8. ΠΕΔΥ ΠΙ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ του ΚΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ με κωδικό 2512
  9. ΠΕΔΥ ΠΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΚΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ με κωδικό 2482
  10. ΠΕΔΥ ΠΙ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ του ΚΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ με κωδικό 2475
οι οποίες και αφαιρέθηκαν με την ορθή επανάληψη της προκήρυξης (22-3-2017), μπορούν εφόσον το επιθυμούν, με υπεύθυνη δήλωση που θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στη Δ/νση prosop_np_c@moh.gov.gr μέχρι και 31-3-2017 (ημερομηνία λήξης της προθεσμίας) να τις αντικαταστήσουν με άλλες της επιλογής τους, από τις νέες θέσεις που αναρτήθηκαν στην προκήρυξη και είναι οι ακόλουθες:
  1. ΠΕΔΥ ΚΥ ΤΡΟΠΑΙΩΝ με κωδικό 210
  2. ΠΕΔΥ ΠΙ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ του ΚΥ ΑΚΡΑΤΑΣ με κωδικό 347
  3. ΠΕΔΥ ΠΙ ΜΑΚΡΗΣ του ΚΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥμε κωδικό 591
  4. ΠΕΔΥ ΠΙ ΑΓΡΑΠΙΔΟΧΩΡΙΟΥ του ΚΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ με κωδικό 763
  5. ΠΕΔΥ ΚΥ ΜΟΙΡΩΝ με κωδικό 917
  6. ΠΕΔΥ ΠΙ ΣΑΓΙΑΔΑΣ του ΚΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝμε κωδικό 947
  7. ΠΕΔΥ ΠΙ ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗΣ του ΚΥ ΣΟΦΑΔΩΝ με κωδικό 1172
  8. ΠΕΔΥ ΠΙ ΚΡΥΟΠΗΓΗΣ του ΚΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ με κωδικό 1216
Επίσης, οι υποψήφιοι που έχουν ήδη καταθέσει ή αποστείλει ταχυδρομικά αίτηση μέχρι και 22-3-2017 έχουν κι αυτοί το δικαίωμα αντικατάστασης μίας ή και περισσοτέρων των θέσεων που έχουν επιλέξει από αυτές που προστέθηκαν, (όπως αναφέρονται ανωτέρω) και μπορούν να το δηλώσουν επίσης με υπεύθυνη δήλωση που θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στη Δ/νση prosop_np_c@moh.gov.gr μέχρι και 31-3-2017 (ημερομηνία λήξης της προθεσμίας).
Και στις δυο προαναφερόμενες περιπτώσεις ο υποψήφιος δεν μπορεί να αυξήσει με την υπεύθυνη δήλωσή του τον αριθμό των επιλογών που είχε αρχικά καταθέσει στην αίτησή του.
Τέλος σημειώνουμε ότι: στην ορθή επανάληψη έχουν συμπεριληφθεί μερικές προσθήκες και αφαιρέσεις διακριτικών # ή * που αφορούν ενημέρωση για παροχή οικονομικών κινήτρων του Υπουργείου ή των Υγειονομικών Περιφερειών στους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου που τοποθετούνται στα συγκεκριμένα ιατρεία. Επίσης έχουν επέλθει και μερικές αλλαγές στις ημερομηνίες κένωσης των θέσεων των ιατρείων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)