Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας: Κραυγή αγωνίας για τους εργαζομένους στο «Βοήθεια στο Σπίτι»


Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι της Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρίας Αυτοδιοίκησης Παρέμβαση, οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί εδώ και 5 μήνες και κινδυνεύουν να κάνουν Πάσχα οι ίδιοι και οικογένειές τους απλήρωτοι.
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αδιάκοπα μέχρι και σήμερα. Την ευθύνη για αυτή την κατάσταση φέρουν αποκλειστικά η Εταιρεία Παρέμβαση και οι Δήμοι που συμπράττουν στο Διοικητικό της Συμβούλιο. Η χρηματοδότηση του προγράμματος γίνεται από εθνικούς πόρους, αλλά λόγο της μη αποπληρωμής των εργαζομένων από την Παρέμβαση για το 2016 δεν μπορεί  να συνεχισθεί η απρόσκοπτη εισροή των κονδυλίων.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και καλεί την Εταιρεία αλλά και τους Δήμους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βρουν άμεσα λύση για την αποπληρωμή των εργαζομένων και την απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)