Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο στόχαστρο τρομοκρατών ο Κώστας Μπακογιάννης;


Ένα σενάριο που – δυστυχώς – είναι βγαλμένο από την τραγική επικαιρότητα, εξελίχθηκε – ευτυχώς – ως άσκηση σήμερα (17/3) το πρωί στο νέο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην πρώην ΜΕΡΥΠ.
Επρόκειτο για την ετήσια άσκηση της 7ης ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής για Χημική – Βιολογική – Ραδιολογική – Πυρηνική & Τεχνολογικών Ατυχημάτων, απειλή με την ονομασία «Τροία 2017», που ήθελε φάκελο με ύποπτο περιεχόμενο να έχει σταλεί στο γραφείο του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.
Η άσπρη σκόνη, ένδειξη για απειλή άνθρακα, έθεσε σε κινητοποίηση την 7η ΕΜΑΚ και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ για την ευτυχή κατάληξη της επιχείρησης.
Επικεφαλής της άσκησης ήταν ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ, Αντιπύραρχος Αντώνης Μίχας, ενώ την άσκηση παρακολούθησε ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)