Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Επιμελητηριο Φθιωτιδας σε παραλληλες συναντησεις στα πλαισια της Διεθνους Εκθεσης Βιοτεχνων του ΜοναχουΣτο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιοτεχνών (IHM) που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από τις 8 έως τις 14 Μαρτίου 2017, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αλέξανδρος Διαμαντάρας συμμετείχε σε παράλληλες συναντήσεις που διοργανώθηκαν για τα ελληνικά επιμελητήρια, τους Δήμους και τις Περιφέρειες που προωθούν την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τη σύναψη νέων επαγγελματικών επαφών και συνεργασιών. 

Συγκεκριμένα ο κ. Διαμαντάρας συναντήθηκε με τη Γερμανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον κ. Otto Ketzler (πρώην Πρόεδρο των Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Γερμανίας και στενό συνεργάτη της καγκελαρίου Μέρκελ).

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν προτάσεις του Επιμελητηρίου για μεταφορά τεχνογνωσίας, δικτύωσης, συνεργασίας, ανταλλαγής εμπειριών με θεματικό προσανατολισμό (αναλύθηκε το μείζον θέμα της εκμετάλλευσης των ιαματικών πηγών της Φθιώτιδας και δη των Θερμοπυλών, όπου ζητήθηκε η βοήθεια για την ίδρυση ενός μεγάλου ιστορικού και θεματικού πάρκου).

Τέλος, έγινε διάλογος για τη δημιουργία εξειδικευμένου κέντρου κατάρτισης εργαζομένων με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας & της ΒΙ. ΠΕ. Λαμίας υπό την καθοδήγηση της Γερμανικής αντιπροσωπίας.
lamiakos-typos.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Οι Αριστουχοι στα Λυκεια Μώλου και Καμένων Βούρλων