Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δελτίο τύπου του ΔΗΠΕΘΕΡ για την επιτυχία στο Φεστιβάλ Καρδίτσας


Με ένα λιτό δελτίο τύπου το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης υποδέχτηκε τις επιτυχίες της παράστασης «Ψέμα στο ψέμα» στο 33ο Φεστιβάλ Καρδίτσας.
«Η Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, για άλλη μια φορά, διακρίθηκε στο 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, στο οποίο συμμετείχε με την αστυνομική κωμωδία του Anthony Neilson «Ψέμα στο Ψέμα». Η ξεχωριστή παράσταση της Ερασιτεχνικής μας Σκηνής απέσπασε το βραβείο του Β’ ανδρικού ρόλου που απονεμήθηκε στο Στάθη Τσιγάνη, τον ειδικό έπαινο για την ερμηνεία του στον Οδυσσέα Γκοτζαμάνη και μία υποψηφιότητα στη κατηγορία της καλύτερης παράστασης.
Η κριτική επιτροπή του 33ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, που αποτελούνταν από καταξιωμένους ανθρώπους του θεάτρου, προσδίδει στις διακρίσεις των συντελεστών της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, ιδιαίτερη αξία».
psemapsema 1Διαβάστε αναλυτικά για τη χθεσινή επιτυχημένη βραδιά του Φθιωτικού Θεάτρου: Μέσα στα τρία καλύτερα έργα το «Ψέμα στο Ψέμα» στην Καρδίτσα
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Η πανέμορφη παραλία του Κάλαμου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Φρικιαστικό έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Εικόνες σοκ.