Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενημερωτικός απολογισμός εσόδων και εξόδων της Ιεράς Μητροπόλεως για το 2016


Κυκλοφορήθηκε και διανέμεται  το 20ο ενημερωτικό δελτίο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος  με τίτλο «ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ».     Το δελτίο αυτό είναι ο επίσημος απολογισμός εσόδων και εξόδων της Ιεράς Μητροπόλεως για το έτος 2016.
Από την πρώτη στιγμή της ελεύσεως του στην Φθιωτική Εκκλησία, ο Ποιμενάρχης μας ενημερώνει τον ευλογημένο λαό της τοπικής μας Εκκλησίας για το τεράστιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό  έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολις μας , πάντοτε με διαφάνεια και αξιοπιστία. 
Στην 1η σελίδα του εντύπου αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  μας κ. Νικόλαος.
Στο άρθρο του με τίτλο «Έργα καλά με διαφάνεια» απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν τα έργα αγάπης της Φθιωτικής εκκλησίας.
Επίσης  στο ενημερωτικό αυτό δελτίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν  εκτενώς για τις προσφορές των πιστών και των ενοριών καθώς  και για  τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η «Παρουσία Αγάπης» διατίθεται δωρεάν στις Ενορίες, τις Ιερές Μονές και στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ένθεον».

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)