Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΕΑ: Σε 147.087 δικαιούχους η πληρωμή Μαρτίου - Η διαδικασία παραλαβής της προπληρωμένης κάρταςΣτους 142.087 έκλεισε ο αριθμός των δικαιούχων που θα λάβουν στους λογαριασμούς τους το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Σήμερα εγκρίθηκε και η δέσμευση των χρημάτων για το ΚΕΑ, από το υπουργείο Εργασίας.

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 31.014.459,76 € (τριάντα ένα εκατομμύρια δεκατέσσερις χιλιάδες τετρακόσια πενήντα εννέα ευρώ και εβδομήντα έξι λεπτά) για την πληρωμή μηνός Μαρτίου σε 142.087 (εκατόν σαράντα δύο χιλιάδες ογδόντα εφτά) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Η απόφαση δεν ορίζει την ημερομηνία πληρωμής αλλά έχει ήδη γίνει γνωστό ότι η καταβολή θα γίνει τις τελευταίες πέντε εργάσιμες ημέρες. Για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής αναμένεται νέα απόφαση της υπουργού για την μεταφορά των κονδυλίων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι έκαναν την υποβολή της αίτησης τους μετά την 28η Φεβρουαρίου 2017 θα δουν τα χρήματα από το ΚΕΑ στους λογαριασμούς τους στο τέλος Απριλίου.
Ο τρόπος πληρωμής
Αν δικαιούσαι για παράδειγμα 200 ευρώ, τα 100 μπαίνουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό και τα 100 στην προπληρωμένη κάρτα.

Η διαδικασία παραλαβής της προπληρωμένης κάρτας από τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ανάλογα με την τράπεζα που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους, περιγράφεται παρακάτω.

Για όσους δικαιούχους έχουν δηλώσει τράπεζα η οποία, αυτή τη στιγμή, δεν διαθέτει προπληρωμένη κάρτα, η πρώτη πληρωμή θα γίνει κατ’ εξαίρεση εξ ολοκλήρου στον τραπεζικό λογαριασμό τον οποίον δήλωσαν, για το σύνολο του ποσού που δικαιούνται.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)