Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς


Στο Φύλλο 41 τ. ΥΟΔΔ την 1η Φεβρουαρίου 2017, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο διορισμός του Οικονομολόγου Κωνσταντίνου Ρουσόπουλου ως µετακλητού Εκτελεστικού Γραµµατέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την υποβοήθηση του έργου του Περιφερειάρχη.
Σύμφωνα με το βιογραφικό που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ο Κώστας Ρουσόπουλος γεννήθηκε το 1960 στην Χαλκίδα όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Γιoς του Καβαλιώτη γιατρού ΩΡΛ Γιάννη Ρουσόπουλου και της Αθηναϊκής καταγωγής Χρυσάνθης Δρόσου. Είναι παντρεμένος με την πρώην τραπεζικό υπάλληλο Αννίτα Γουργιώτη και έχει δύο γιούς, τον Γιάννη και τον Φάνη.
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ), του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ομιλεί άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.
Στο παρελθόν εργάστηκε σαν Διευθυντικό Στέλεχος σε διάφορες επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα, για μια περίπου εικοσαετία.
Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Χαλκιδέων (2010-2013) και Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας(2008-2010). Επίσης ήταν Διοικητής των Νοσοκομείων Λιβαδειάς-Θηβών (2014-2015) και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς (2004-2010).
Σήμερα, εργάζεται ως Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος,ενώ είναι εκλεγμένος στο κεντρικό όργανο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, την Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ΣτΑ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)