Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μία θέση σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα του ΤΕΙ Στερεάς


TEI ypodoxh1
Προθεσμία υποβολής πρότασης έως 10/2
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη μίας (1) Σύμβασης Ανάθεσης Έργου Ιδιωτικού Δικαίου, απευθύνει προς πτυχιούχους της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ΤΕΙ Στερεάς.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι το έργο, «Thermal Energy Storage Systems for Energy Efficient Buildings. An integrated solution for residential building energy storage by solar and geothermal resources”, ακρωνύμιο: TESSe2b και κωδικό 680555 του προγράμματος HORIZON 2020, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εκτός από το πτυχίο Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης απαραίτητα προσόντα είναι, η εξειδίκευση σε cfd προγράμματα (Fluent, Open Foam, TRNSYS, MATLAB κ.ά.) σε θέματα μετάδοσης θερμότητας και μεταφοράς μάζας και η γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλλουν την πρότασή τους οι ίδιοι ή αποστέλλοντας ταχυδρομικά την σχετική επιστολή, με τα απαιτούμενα αποδεικτικά, η οποία πρέπει να περιέλθει στην υπηρεσία πρωτοκόλλου, της Γραμματείας της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 ώρα 14.30 μ.μ.
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)