Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πότε καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα -ΟΑΕΔ



Ποιοι δικαιούνται Δώρο Πάσχα 

Το δώρο Πάσχα το 2015  δικαιούνται από το νόμο πλέον μόνον οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα. Oι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και οι συνταξιούχοι εξαιρούνται εδώ και χρόνια από όλα τα δώρα ενώ φυσικά το ίδιο ισχύει και για όλους τους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα η ΓΣΕΕ ορίζει ότι το δώρο δικαιούνται «όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα». Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. 
Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2015. 
Ο υπολογισμός του δώρου βασίζεται στην περίοδο εργασίας του εργαζόμενου. 
Υπολογίστε το Δώρο Πάσχα ΕΔΩ
**************************************


Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λάβει ένας άνεργος το 
Δώρο Πάσχα ΟΑΕΔ 
Πότε καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα -ΟΑΕΔ
Νωρίτερα τα επιδόματα και το Δώρο Πάσχα. Ωραία νέα για τους δικαιούχους επιδομάτων του ΟΑΕΔ, καθώς το ΔΣ του Οργανισμού, αποφάσισε το Δώρο Πάσχα να καταβληθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου. Επιπλέον…



… αποφασίστηκε να καταβληθούν παρομοίως νωρίτερα και πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, το σύνολο των επιδομάτων προς τους δικαιούχους, ήτοι το επίδομα ανεργίας, τόσο το τακτικό, όσο και το εποχικό, όπως και το επίδομα των μακροχρόνια ανέργων.

Το ίδιο ισχύει και για τα επιδόματα μητρότητας και τα επιδόματα ειδικών παροχών προστασίας της μητρότητας.



Στόχος του Οργανισμού είναι η διευκόλυνση των δικαιούχων των επιδομάτων κατά την πασχαλινή περίοδο.





Για τις εορτές του Πάσχα ίση με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας, εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου. Αν οι επιδοτούμενοι έχουν συμπληρώσει διάρκεια επιδότησης μικρότερη από αυτήν που καθορίζεται πιο πάνω, δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία (3) ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)