Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεοφυής Επιχειρηματικότητα: Προσωρινός κατάλογος δικαιούχων & προθεσμίες (έγγραφο)






Με απόφαση της Ειδικής Γραμματέως Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και Ταμείου Συνοχής, κ. Ευγενίας Φωτονιάτα, δημοσιεύεται κατόπιν της αξιολόγησης η βαθμολογική κατάταξη των 5.626 υποβληθεισών αιτήσεων στη δράση “Νεοφυής Επιχειρηματικότητα”…του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Ο προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων της Δράσης περιλαμβάνει 1.526 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού 86.086.885,35€ (δημόσια δαπάνη) κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών αυξημένη κατά 20%.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι της δράσης θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στο Παράρτημα IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης.

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου.

Η προθεσμία έως την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 είναι οριστική και μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

ΑΠΟΦΑΣΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)