Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Σταθάκης βλέπει Φθιώτιδα


stathakis
Έναν από τους σημαντικότερους υπουργούς του στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, θα μιλήσει την Παρασκευή το βράδυ (19.00) σε πολιτική συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο Σαμαράς, αφού πρώτα θα έχει επισκεφθεί τη ΛΑΡΚΟ και συναντηθεί με φορείς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χανιώτης Καθηγητής και Πολιτικός επισκέπτεται τη Φθιώτιδα, ενώ είναι από τους συναρμόδιους υπουργούς για την τύχη της βιομηχανίας της ΛΑΡΚΟ.
Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού  Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη στη Φθιώτιδα έχει ως εξής:
09.30:  Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα α) συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας, β) περιοδεία στους χώρους εργασίας, γ) συνάντηση- συζήτηση  με τα Διοικητικά Συμβούλια των εργαζομένων και εργαζόμενους.
12.30: Συνάντηση με τα επιμελητήρια: ΕΒΕ Φθιώτιδας – ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς – 8ο Περ. Τμήμα  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»
13.40: Σύσκεψη  με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τους   δημάρχους των δήμων της Φθιώτιδας για τα θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και τους Δήμους στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»
17.30: Συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»
19.00: Ομιλία στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΣΑΜΑΡΑΣ» με θέμα « Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας»
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)