Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

A.O Mώλου Μπάσκετ:Ο Γιάννης Αθανασίου αποθεώνει τον Γιάννη Μητρόπουλο του Τελεθριακού


%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%89%ce%bb%ce%bf%cf%83 Ο πρόεδρος του Μώλου Γιάννης Αθανασίου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Γιάννη Μητρόπουλο του Τελεθριακού, με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί στην επιστροφή από την Αιδηψό στην Αρκίτσα το απόγευμα του Σαββάτου μετά το μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Α” ΕΣΚΑΣΕ.
Ο πρόεδρος του Μώλου είπε χαρακτηριστικά πως:’Κάποτε ήταν το ίνδαλμα μου, ανέβαινα στον Ιωνικό Λαμίας στο “Χαλκιοπούλειο” και πανηγύριζα όταν σηκωνόταν για τρίποντο με τη μπάλα να είναι στον αέρα πριν ακόμα προσγειωθεί στο καλάθι. Είναι χαρά και τιμή μου που έπαιξα αντίπαλος με τον μαχητή και παικταρά Γιάννη Μητρόπουλο, ένα χαρακτήρα που είναι τιμή για το μπάσκετ που τον έχει στις τάξεις του.
Στην επιστροφή από την Αιδηψό κάθισε μαζί με τους πιτσιρικάδες, τους μίλαγε διαρκώς για το άθλημα και τους έσπρωχνε στο μπάσκετ και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει”.
Δήλωση στο eviabasket.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)