Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περιφέρεια και Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην Διεθνή Έκθεση ANUGA


Πρόσκληση στις επιχειρήσεις της Φθιώτιδας και συνολιά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, απευθύνουν αντίστοιχα, το Επιμελητήριο του νομού και ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, Θέμις Χειμάρας, για τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA, που διεξάγεται 7 με 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία.
Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο στην υπηρεσία τροφίμων και ποτών, και την τροφοδοσία της αγοράς, καθώς προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο.  Διοργανώνεται στην Κολωνία, στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE και αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο γεγονός και με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.
Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στην διάθεσή του λειτουργικά  minimum 9 τ.μ.
Εκτός από τον συντονισμό της αποστολής, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά το 35% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη. Το συνολικό κόστος περιλαμβάνει το ενοίκιο χώρου, την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό, την αποστολή των εκθεμάτων, καθώς και το registration fee.
Στο συνολικό κόστος, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.
Πέρα από την ενίσχυση της Περιφέρειας, υπάρχει η διάθεση εκ μέρους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας να συνδράμει οικονομικά μέρος από το κόστος συμμετοχής στην έκθεση των μελών του. Το ποσό που θα επιδοτήσει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε κάθε επιχείρηση – μέλος του που θα αποφασίσει να συμμετάσχει, ανέρχεται σε 1500 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 3 Μαρτίου 2017, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISEGREECE (αποστολή στο e-mail:k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr) και κοινοποίηση στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr , παράλληλα επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας (τηλ. 2231022112, φαξ. 2231030985, e-mail: info@fthiotidoscc.gr, υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρ. Παπαβασιλείου), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του  Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)