Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5 ακόμη αναπληρωτές στη Β’βάθμια και στην ΕΕ στη Φθιώτιδα


Τρεις ακόμη αναπληρωτές τοποθετούνται στη Φθιώτιδα σήμερα (2/2) ή αύριο  για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με χρηματοδότηση από τον Τακτικό Προϋπολογισμό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.
Πρόκειται για εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων/κλάδων ΠΕ01 (Θεολόγοι), ΠΕ09 (Οικονομολόγοι), ΠΕ19 (ΠΕ Πληροφορική), ενώ συνολικά τοποθετούνται άλλα 11 άτομα στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από τους 226 αναπληρωτές που ανακοινώθηκαν.
Επίσης από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώθηκε η πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών κλάδου ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).
Η σχέση εργασίας είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» του ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 10 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ», για να προσφέρουν υπηρεσία σε σχολικές μονάδες γενικής εκπαίδευσης της ΠΔΕ Στ. Ελλάδας της βαθμίδας στην οποία τοποθετούνται.
Συνολικά είναι εφτά (7) άτομα και για τη Φθιώτιδα προορίζονται δύο, για το 19ο Νηπιαγωγείο Λαμίας και για το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας, με καταληκτική ημερομηνία να αναλάβουν υπηρεσία, αυτή της 6ης Φεβρουαρίου.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)