Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό είναι το "ραβασάκι" που θα λάβουν όσοι έχουν αδήλωτα εισοδήματα


Με ...προσκλητήρια ελέγχου σε χιλιάδες φορολογούμενους, για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις απόκρυψης εισοδημάτων, το υπουργείο Οικονομικών θα επιχειρήσει να «σπρώξει» στο πλαίσιο οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών.

Όπως φαίνεται στο σχετικό ραβασάκι, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ενημερώνει τους παραλήπτες ότι πρόκειται να ελεγχθούν για συγκεκριμένες φορολογικές χρήσεις ή υποθέσεις, καλώντας τους να αξιοποιήσουν τις νέες διατάξεις περί εθελοντικής δήλωσης κρυμμένων εισοδημάτων, δυνατότητα που παρατάθηκε με σχετική τροπολογία ως τις 7 Φεβρουαρίου.




Το πρόβλημα είναι ότι πέρα από τους υψηλούς συντελεστές φορολόγησης- που αγγίζουν κατά περίπτωση το 60%- όσοι φορολογούμενοι θελήσουν να υπαχθούν στη συγκεκριμένη διαδικασία, θα υποστούν και τη γραφειοκρατία, καθώς όλες οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν χειρογράφως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)