Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώτη ημέρα της ΔΕΥΑΛ στο κτίριο «κόσμημα» για την πόλη

lamiareport.gr Πρώτη ημέρα της ΔΕΥΑΛ στο κτίριο «κόσμημα» για την πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Από σήμερα οι δημότες εξυπηρετούνται στο νέο κτίριο της ΔΕΥΑΛ, το οποίο είναι ενεργειακά αυτόνομο και επιδοτούμενο από χρήματα της Ε.Ε. - Αυτοψία από τον Νίκο Σταυρογιάννη στην πρώτη ημέρα λειτουργίας.
Είναι συνολικής έκτασης 4.110 τ.μ., είναι βιοκλιματικό, δηλ. ενεργειακά αυτόνομο και το σημαντικότερο: Δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στους δημότες της Λαμίας, αφού όλο το έργο επιδοτήθηκε από χρήματα της Ε.Ε.
Πρόκειται για το νέο κτίριο της ΔΕΥΑ Λαμίας το οποίο είναι πραγματικά ένα "κόσμημα" όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για όλη την Ελλάδα και το οποίο φέρει την υπογραφή του Λαμιώτη Αρχιτέκτονα - Μηχανικού και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, Βασίλη Τριανταφύλλου.
Ο Γενικός Δ/ντης της ΔΕΥΑΛ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες ξενάγησαν και ενημέρωσαν το δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη την πρώτη ημέρα της λειτουργίας στις νέες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ.
Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες....

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)