Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οικοδόμοι Φθιώτιδας κατά ΚΕΠΑ


anaphria
Έβγαλαν με 50% αναπηρία άνθρωπο με 4πλο bypass
Παράσταση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν έξω από τα ΚΕΠΑ στην οδό Θερμοπυλών, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στις 10.30 το πρωί, το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Φθιώτιδας.
Αιτία του ξεσηκωμού η απόφαση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής που μείωσε το ποσοστό αναπηρίας συναδέλφου οικοδόμου με τετραπλό bypass από 67% σε 50%.
«Αυτή η σφαγή είναι σχεδιασμένη από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ΕΕ για να στηρίξουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Tα ΚΕΠΑ έχουν αφήσει ήδη χιλιάδες ανάπηρους χωρίς επίδομα και σύνταξη και ετοιμάζουν νέο σχέδιο για μαζικές περικοπές», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και προειδοποιούν:
«Κάτω τα χέρια από τον συνάδελφο και κάθε συνάδελφο που έχει μείνει ανάπηρος και πρέπει να ζήσει».
Στο πλαίσιο αλληλεγγύης το Συνδικάτο σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας θα βρεθούν αύριο όπως σημειώσαμε στις 10.30 το πρωί  έξω από τα ΚΕΠΑ την ώρα που ο συνάδελφος τους περνά από δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή.
«Με την δύναμη του αγώνα και της αλληλεγγύης μπορούμε να σταματήσουμε την σφαγή, μπορούμε να ζήσουμε, μπορούμε να νικήσουμε. Αυτό το έγκλημα μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να το σταματήσουμε», αναφέρουν οι οικοδόμοι και καταλήγουν με τις παρακάτω διεκδικήσεις:
  • Να σταματήσει εδώ και τώρα η εγκληματική αντιμετώπιση των συναδέλφων και των συναδελφισσών.
  • Να καλυφθούν όλοι οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες με την ανάλογη σύνταξη, επίδομα αλλά και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  • Να μπει τέρμα στο σφαγείο των ΚΕΠΑ.
  • Κανένας ανάπηρος, χωρίς τα αναγκαία μέσα για να ζήσει με πλήρη και δωρεάν και υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)