Έρχονται νέα χιόνια στη Φθιώτιδα, ανασυντάσσονται οι υπηρεσίες


Ο φετινός χειμώνας θα έχει όπως όλα δείχνουν μεγάλη διάρκεια.Στη Φθιώτιδα κλείνουμε 3η βδομάδα κακοκαιρίας με νέο κύμα χιονοπτώσεων που εκδηλώνονται από το βράδυ της Δευτέρας στα ορεινά της Δυτικής Φθιώτιδας . Από το πρωί χιονίζει και στην περιοχή του Μπράλου όπως και στον Δομοκό με ήπια τα φαινόμενα στις τελευταίες περιοχές.
Ευτυχώς που μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε παρέμβαση γιατί βρισκόμαστε σε φάση ανασυγκρότησης δηλώνει στον FM-1 ο εντεταλμένος για την Πολιτική Προστασία περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Καρακάντζας.
Μηχανήματα και εργαζόμενοι έχουν καταπονηθεί από τις συνεχείς παρεμβάσεις των προηγούμενων ημερών, έχουμε ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν και εκεί εστιάζουμε τις τελευταίες ώρες,τονίζει ο κος Καρακάντζας. Η ΕΜΥ και η Πολιτική Προστασία ενημερώνουν για νέο ισχυρό φαινόμενο από την Πέμπτη μεσημέρι με χιόνια που μπορεί να φτάσουν και στο κέντρο της Λαμίας γιαυτό ο κος Καρακάντζας ζητά από τους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων να φροντίσουν να ενισχύσουν τις προμήθειές τους και να δείξουν υπομονή. 


lamiafm1.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τo Mώλο με τρένο στο κέντρο της Ευρώπης! Και όμως μεσα στο 2017 θα γίνει πραγματικότητα !

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)