Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τα προσφυγόπουλα οι γονείς του Μοσχοχωρίου


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου Μοσχοχωρίου μετά την απόφαση της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης να φοιτούν στα σχολεία τους τις απογευματινές ώρες και παιδιά προσφύγων από το κέντρο φιλοξενίας των Θερμοπυλών.
Ο δικηγόρος των κατοίκων του Μοσχοχωρίου Γεώργιος Ζελενίτσας δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του FM 1 ότι το ενδιαφέρον των  γονέων εστιάζεται κυρίως στα θέματα υγείας και υγιεινής.
Ειδικότερα, σημείωσε,παρότι έχουν ζητήσει γραπτώς σχετική ενημέρωση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και την αρμόδια διεύθυνση Υγιεινής για τους προβλεπόμενους εμβολιασμούς και γενικότερα ότι τα προσφυγόπουλα δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας από μεταδοτικές νόσους.
Δυστυχώς όμως τόνισε εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, έτσι ως έλληνες πολίτες έχουμε κάθε δικαίωμα να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη και
Επειδή όμως οι διαδικασίες στο ΣτΕ κινούνται με πολύ βραδείς ρυθμούς θα επιλέξουμε ενδεχομένως την κατάθεση αιτήματος αναστολής ώστε να μην συνεχιστεί χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση μας η φοίτηση αυτών των παιδιών στα σχολεία του Μοσχοχωρίου,σημείωσε ο κος Ζελενίτσας.
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)