Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγκόσμιο «μπράβο» στον ιχθυοκαλλιεργητή από τη Λάρυμνα


Ο Γιώργος Τζαβές μιλά για τη διεθνή αναγνώριση της εταιρείας του κόντρα στην κρατική αδιαφορία.
H Global Trade Leaderss Club είναι ένας θεσμός ο όποιος συγκεντρώνει εδώ και 22 χρόνια περισσότερα από 7.500 μέλη κορυφαίων επιχειρήσεων από 95 χώρες. Για πρώτη φορά, ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας, βραβεύεται με Αριστείο Ποιότητας για τα προϊόντα της από έναν τέτοιο θεσμό παγκόσμιας εμβέλειας. Πρόκειται για την εταιρεία Προμηθέας Ιχθυοκαλλιέργειες.

Η απονομή του βραβείου έγινε στη Μαδρίτη πριν από λίγες ημέρες. H βράβευση είναι η αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας του Γιώργου Τζαβέ, στον οποίο ανήκει η εταιρεία, για τη βελτίωση των προϊόντων που παράγει.
Η εταιρεία εδρεύει στη Λάρυμνα και παράγει στις πλωτές της εγκαταστάσεις περίπου 390 τόνους θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων (φαγκρί, τσιπούρα). O κ. Τζαβές περιέγραψε στην «ΥΧ» τον πολυετή αγώνα του, την προσπάθεια αλλά και τους προβληματισμούς του για την προώθηση της ιχθυοκαλλιέργειας στην χώρα μας.
Γιάννης Σάρρος
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στην «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί.

Απο: ypaithros.grhttps://larkikanea.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)